"Benim Şehrim Benim Üniversitem" Sosyal Sorumluluk Projesi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet KELEŞ ve Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali TOSUN koordinatörlüğünde, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Sedat EROL tarafından yürütülen “Benim Şehrim Benim Üniversitem” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hazırlanan “Yapılandırılmış Eğitsel Oyunlarla Türkçe Öğretimi” kitabı yayımlandı. Adıyaman’da 6 Şubat Depremi sonrası öğrencilerimizin okul kültürüne uyumunu sağlama ve öğrenme süreçlerini daha verimli hale getirmeyi amaçlayan proje kapsamında hazırlanan bu kitap Adıyamanpark AVM sponsorluğunda Adıyaman’da görev yapan Türkçe öğretmenlerine ve ortaokul kütüphanelerine ücretsiz dağıtılacaktır. Projede yürütücü olarak görev alan Doç. Dr. Sedat EROL, araştırmacı olarak yer alan Doç. Dr. Esen TURAN ÖZPOLAT, Doç. Dr. Hüseyin POLAT Hocalarımızı ve Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.