TÜBİTAK Bilim Söyleşileri

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Adıyaman ve Malatya'da Gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında gerçekleştirilen "Okul Duvarlarının Ötesinde" adlı söyleşi programı, 16 Nisan Adıyaman Gölbaşı Cumhuriyet İlkokulu ve 6 Mayıs'ta Orhan Gazi Ortaokulu ile Emine Nezihe Parlak İlkokulunda gerçekleştirilmiştir.

Okul Duvarlarının Ötesinde...

Program, Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden sayın Doç. Dr. Gülden Gürsoy'un değerli katkılarıyla öğrenciler ile bilim insanı arasında köprü kurularak, bilim dünyasının kapılarını araladı. Gerçekleştirilen keyifli söyleşide, öğrencilerin yoğun ilgi ve etkileşimi gözlemlenirken, bilime olan merakları teşvik edilmiş oldu. Böylece akademik bilginin toplumla buluşması sağlandı.