Şehit Öğretmenimiz Ayşenur ALKAN Son Yolculuğuna Uğurlanırken ADYÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Öğretmen Adayları Yalnız Bırakmadılar.

           Gaziantep’in Karkamış ilçesine YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen roket-havanlı saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur ALKAN, 2021-2022 yılında ADYÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programından mezun olmuştur. Şehit öğretmeni son yolculuğuna uğurlarken Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğretmen adayları yalnız bırakmadılar. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat AYDIN, Doç. Dr. Fatma TORUN, Doç. Dr. İ. Hakan AKGÜN, Doç. Dr. Hüseyin EROL, Dr. Öğr. Üyesi Fadime TOSİK DİNÇ ve öğretmen adayları şehidin cenaze törenine katıldılar. Şehidin ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat AYDIN “Öğretmenler günü arifesinde yaşanan bu kaybın acısı çok büyük. Ayşenur öğretmenimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onu sonsuzluğa uğurlarken Allahtan rahmet, ailesine sonsuz sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi.  

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.