Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, öğretim elemanlarımız, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Hüseyin POLAT, Prof. Dr. İbrahim YERLİKAYA ve dekanımız Prof. Dr. Murat AYDIN’ ın katılımıyla, 23 Haziran 2022 tarihinde M. Vehbi Koç konferans salonunda gerçekleştirildi.

Akademik Genel Kurul Toplantısı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat AYDIN’ ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasına 2021-2022 eğitim öğretim yılının başarıyla tamamlanmasına katkıda bulunan başta Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyeleri olmak üzere tüm öğretim elemanlarına ve idari personele teşekkür ederek, Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen bilimsel ve sosyal faaliyetler ile fakültenin fiziki imkânlarının arttırılmasına yönelik çalışmaları değerlendirdi. Ayrıca, eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğinin artırılması yönündeki katkılarından ve öğretim elemanlarımıza kadrolarının verilmesi hususunda desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet TURGUT’ a teşekkür etti.

Akademik Kurul Toplantısında bir yıllık süreçte fakültemiz öğretim elemanlarının eğitim- öğretim ile yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerinden oluşan akademik yılın değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca toplantıda 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı içerisinde yapılması planlanan akademik, sosyal ve sanatsal faaliyetlerin planlanmasının yanı sıra fakültenin gelişimine yönelik bölüm başkanları ile öğretim elemanlarının görüşleri alındı.

Toplantı öğretim elemanlarının dilek ve temennilerinin dinlenmesi ile sona erdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.