Sağlıklı Yaşam Turnuvası

Sağlıklı Yaşam Turnuvası

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Turnuvası güzel görüntülere sahne oldu.
Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı turnuvada, Erkek Öğrenci Futbol kategorisinde Eğitim Fakültesi Takımı rakiplerini eleyerek şampiyon oldu.
Şampiyon takımın sporcuları, kupalarını düzenlenen ödül töreninde Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın ve Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar’ın ellerinden aldı.
Törende konuşan Dekan Aydın, turnuvayı zirvede tamamlayan öğrencilerini tebrik ederek şunları söyledi: “Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenen sağlıklı yaşam turnuvasına katılarak Fakültemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vererek şampiyonluk kupasını almaya hak kazandılar. Evlatlarımızın eğitim-öğretim alanında olduğu gibi sportif faaliyetlerde de başarılı olmaları göğsümüzü kabartmıştır. Çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapan Üniversitemizde bu tür etkinliklerin devamını dilerken, etkinliğin organize edilmesinde desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Turgut olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.
Genel Sekreter Dündar ise, sportif faaliyetlerde fair playin önemine vurgu yaparak şampiyon takım sporcularını kutlayıp, başarılarının devamını diledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.