2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı PFES Programı Başvuru Sonuçları

KAYIT İŞLEMLERİ

2021-2022 eğitim-öğretim yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kesin kayıt hakkı kazanan adayların sonuçları aşağıda belirtilmiştir. Buna göre kesin kayıt hakkı kazanan adayların 20-22 Ekim 2021 tarihleri arasında kayıt yapmaları gerekmektedir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Pedagojik Formasyon Birimine kayıt için gelmeleri gerekmektedir.

Kayıt için istenen belgeler;

- Online Başvuru Formu

Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi, (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir)

Transkript Belgesi

Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

-  Formasyon 1. taksit  (1.500,00 TL) ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu, (Adayların ücretlerini yatırırken Dekontun açıklamalar kısmına adı, soyadı ve T.C. Kimlik No ibarelerini mutlaka yazdırmaları gerekmektedir.)

- 1 adet vesikalık fotoğraf

Not: Mezunların, Lisans Diploması veya mezuniyet belgesi ve transkript belgesinin aslı ile birlikte fotokopisini kayıt esnasında getirmeleri gerekir.

Banka Adı: Halk Bankası TR 6200 0120 0918 1000 0500 0085

Hesap Alıcı Adı: Adıyaman Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Adalet alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Bilişim Teknolojileri alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Coğrafya alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Biyoloji alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Okul Öncesi Eğitimi alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık, Sağlık Hizmetleri alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Elektrik, Elektronik Teknolojileri alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Pazarlama, Perakende/Muhasebe ve Finansman alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

İngilizce alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Rehberlik alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Felsefe alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Tarih alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Türk Dili Edebiyatıalanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi/İHL Meslek Derslerialanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Görsel Sanatlaralanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yiyecek ve İçecek Hizmetlerialanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Harita Tapu Kadastro alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Fizik alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Makine Teknolojisi alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Matematik alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Kimya alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Müzik alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sanat Tarihi alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

İnşaat Teknolojisi alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Konaklama ve Seyahat hizmetleri alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

*** Başvurusu eksik veya hatalı olan, Branş Öğretmeni Olmayan, Başvurusu az olduğu için açılamayan Programlar için TIKLAYINIZ.

Not: Başvuru esnasında yanlış bilgi beyanında bulunan adayların kesin kayıt işlemleri iptal edilecektir.

Kesin kayıt hakkı kazan adaylar, Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine şahsen ya da noter vekâletiyle yetkili kıldığı kişiler aracılığıyla kesin kayıt yapabilirler. Posta veya faksla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

• Kesin kayıt yapıldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı ayrılmak isteyenlerin ücret iadesi yapılmayacaktır.

Muafiyet İşlemleri

-Programa başlayanlar, 20–22 Ekim 2021 tarihleri arasında, Yükseköğretim Kurumlarında Pedagojik Formasyon Eğitimi kapsamında daha önce alıp başarılı oldukları derslerden muaf olmak için Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine şahsen başvuruda bulunabilirler. Bu tarihlerden sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Muaf olunan dersler için ücret iadesi yapılmaz.

- Muafiyet başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin Onaylı Not Durum (Transkript) Belgesi ve ders içeriklerini getirmeleri gerekmektedir.

Not: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 1. Dönem Ekim- Ocak ayları arasında yapılacaktır. Bu dönemde Öğretmenlik Uygulaması dersi de yapılacaktır. Öğretmenlik Uygulaması dersi haftada 6 saat olmak üzere Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda hafta içi yapılacaktır. Uygulama dersinin gün ve saatleri okullar tarafından belirlenecektir.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Dersleri

I. ​​Dönem​​​​​​​​​