Formasyon Öğrencilerinin Dikkatine!!!

       Fakültemiz bünyesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılmamasından dolayı daha önce bu programa kayıt yapan öğrencilerimize devamını almış olmak koşuluyla başarısız oldukları derslerden 1(bir) defaya mahsus sınav hakkı verilecektir. Başvuru ve sınavla ilgili iş ve işlemler aşağıdaki takvime göre yürütülecektir. Önemle duyurulur. 

Tarih

Açıklama

16.11.2020-30.11.2020

Başarısız dersi olan öğrencilerin Dilekçe ile başvuru tarihleri

10.12.2020-11.12.2020

Sınav tarihi

21.12.2020-22.12.2020

Mazeret sınavı(Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 30. maddesinde belirtilen haklı ve geçerli nedenleri olanların belgelendirilmesi koşuluyla)

 

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

NOT:

*Dilekçe çıktısı alınarak imzalandıktan sonra PDF dosyası halinde formasyon@adiyaman.edu.tr adresine veya posta yolu ile gönderilebilecektir. Posta yolu ile gönderilen belgelerde yaşanacak olan gecikmelerden birimimiz sorumlu değildir.

*Sınavlar yüz yüze yapılacaktır. Sınav Programı sınav tarihinden 1 (bir) hafta önce Eğitim Fakültesi Web Sayfasında ve @adyuegitim Twitter adresinden paylaşılacaktır.

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.