24 Kasım Öğretmenler Günü

Fakültemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Derya ORHAN GÖKSÜN, Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN ve Dr. Öğr. Üyesi Filiz AYDEMİR, üniversitemiz müzikoloji bölümü öğretim elemanı Dr. Yasemin KARATAŞ tarafından okul öncesi ve sınıf öğretmenliği programı öğrencileri iş birliğiyle düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü programı Vehbi Koç toplantı salonunda gerçekleştirildi. Programa Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Cumhur KIRILMIŞ, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Murat AYDIN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ömer Faruk GÜNEŞ, ünlü tiyatro sanatçısı Ahmet YENİLMEZ, fakültemiz öğretim elemanları ve öğretmen adayları katıldı. Programda, başta Şehit Öğretmen Ayşenur KALKAN olmak üzere şehit öğretmenlerimiz anıldı.